Telefon

099 3663 884

E-mail

nada.turkalj@hope.hr

Radno vrijeme

radnim danom 9-13, 16-20

O MENI

Moje ime je Nada Turkalj. Zanimanjem sam kemičarka, no život me je vodio na razne poslove i mjesta. Tako sam u Londonu živjela s indijskom obitelji kod koje sam prvi put došla u dodir s mirisom i okusom đumbira, kurkume, cimeta, kima, šafrana, korijandera… Tada su mi bili neobični, a danas su sastavni dio mog života: olakšali su mi borbu s rakom dojke i podnošenje terapija. Bolest je, naime, bila glavni pokretač mog fitoaromaterapetskog savjetovališta HOPE.  A sada, kad znam koliko hrana, tjelovježba i priroda imaju moć, svoje iskustvo rado bih podijelila s vama.  

Završila sam školu za fitoaromaterapeuta (Galbanum), kod  vodećeg stručnjaka u ovom području  dr.sc. Stribora Marković,  i čije poštovanje prema prirodi i biljkama je inspiracija mnogima tako i meni.  Kako bi iscjeljujuća moć biljaka u što većoj mjeri pomogla mojem i vašem zdravlju, školovala sam se i za masera. Znanje sam gradila i na radionicama priznatih fito i aroma terapeuta za pripravu i primjenu čajeva, tinktura, izrada krema, krutih krema, tonika i uljnih seruma. Tu priča ne završava jer je svijet ljekovitih biljaka neiscrpan. Ne vidim mu kraj. 

Sada kad ste me upoznali javite se, nazovite i vjerujem da ćete biti zadovoljni! 

MOJA MISIJA

Iskustvo kroz koje sam prošla jasno daju do znanja koja je moja misija. Pomoć ljudima koji prolaze teška razdoblja u životu zbog bolesti, pomoć uz terapije ili jednostavno pomoć u održavanju dobrog zdravlja. 

HOPE USLUGE I SAVJETOVALIŠTE

Krenula sam sa uslugama u veljači 2020. godine. Na žalost koronavirus nas je isprva zaustavio, a potom usporio. S druge strane, zahvalna sam izazovnom vremenu jer su nam se ovakvi pripravci i tretmani, nekada dostupni privilegiranima, približili i nama tj svima. 

Nalazim se nedaleko od okretišta Črnomerec, prostor je ugodan, topao i prijateljski, no zbog mjera stožera u prostoru primam samo po jednu osobu. Dakako, nakon tretmana sve se čisti i dezinficira.  

U svojem radu nastojim ne proizvesti  suvišan otpad, pa tako se preporučam da ako imate prazne teglice vaših omiljenih krema, tonika, i sl., a da nisu oštećeni rado ću ih upotrijebiti.  

Usluge savjetovanja prvi puta su besplatni. Uslugu masaže zbog korona mjera najaviti unaprijed.